Coaching

Roos van Kappel, paranormaal therapeut voor mens en paard. Gespecialiseerd in telepathie.

Coaching

Met coaching probeer ik het beste uit mensen te halen. Heel praktisch kijken we samen naar waar je nu bent en waar je naar toe wilt. Coaching gaat niet over het verleden, coaching gaat over de toekomst!

Veel mensen die bij me komen hebben geen idee wat hun droom is of wat ze graag willen. Ze zijn ontevreden over hun huidige leven maar komen vervolgens niet in beweging om iets te gaan veranderen. Geen enkel leven wordt beter vanaf de bank, je moet echt in beweging komen om iets te veranderen in je leven.

Iets veranderen is best ingewikkeld want ons brein is enorm gehecht aan patronen. Zodra we iets willen veranderen gaat onze interne saboteur aan de gang om alles bij het oude te laten. Het is wezenlijk belangrijk dat je weet wat je wilt zodat je stappen kunt blijven zetten in de richting van je droom. Als je geen doel hebt dan stomp je af.

Mensen zijn de enige wezens in de natuur die zich onnatuurlijk gedragen. In de natuur is alles altijd bezig met groeien, met voortplanting, met meer en groter. Een grasspriet komt zelfs door beton heen groeien, zo graag wil hij groeien. Mensen zijn te comfortabel geworden, mensen zien zichzelf ontwikkelen niet meer als noodzakelijk. Toch geeft ontwikkeling en groei juist voldoening en plezier.

Met coaching maak je stappen vooruit. Je krijgt de kans een betere versie van jezelf te worden!

Inzichten in je eigen gedrag
Praktische tips voor veranderingen
Ontdekken waar je echt blij van wordt

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.

Wilt u een afspraak maken?

06-47400260