Coaching

Roos van Kappel, paranormaal therapeut voor mens en paard. Gespecialiseerd in telepathie.

Coaching

Een goed gesprek is het halve werk!

Ik coach mensen die graag verder willen komen in het leven en meer over zichzelf te weten willen komen. Iedere verandering begint met bewustzijn. Als je niet weet dat je sommige dingen onhandig doet, kun je ze ook niet veranderen. Veranderen begint met weten.

Tijdens de coachingsgesprekken ben je zelf aan het woord en attendeer ik je op tegenstrijdigheden. Waarom doe je A terwijl je zegt B te willen? Wat is het dat je echt wilt? Ervaringen uit je verleden kunnen ervoor zorgen dat je niet doet wat je eigenlijk wel zou willen doen. Samen met mij onderzoek je wat je echt wilt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je je wensen ook werkelijk kunt realiseren.

Ik maak tijdens mijn coachingsgesprekken actief gebruik van mijn zesde zintuig. Informatie die intuïtief binnen komt, kan zeer verhelderend werken bij het verkrijgen van inzichten en het oplossen van problemen. Ik houd van praktisch coachen en geef je tips die direct toepasbaar zijn en een verandering teweeg brengen. Ik zoek samen met jou naar de meest eenvoudige beschrijving van je probleem en helpt je vanuit daar naar het zoeken van een oplossing.

Ik geef er de voorkeur aan om live te coachen. Wil je zelf liever via internet gecoacht worden, dan kan dit ook.

I want to be the best me I can be, is mijn levensmotto. Wil jij ook de beste versie van jezelf worden, neem dan snel contact met me op.

Inzichten in je eigen gedrag
Praktische tips voor veranderingen
Ontdekken waar je echt blij van wordt

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden: www.blijpaard.com. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.

Wil je een afspraak maken?

06-47400260