Telepathie

paranormaal therapie voor mensen en paarden – telepathie – coaching

Telepathie

Mijn beste manier om telepathie te omschrijven is het vermogen om informatie te ontvangen van een ander levend wezen. Deze vorm van informatieoverdracht kan plaats vinden tussen alles wat bezield is. In mijn praktijk maak ik bewust gebruik van telepathie wanneer het gebruik van woorden niet werkt, zoals bij babies, bij dieren en zelfs bij overledenen.

Ik gebruik telepathie wanneer er informatie nodig is. Zoals bijvoorbeeld bij een baby waar iets mee is of een paard dat iets dwars zit. Als voorbeeld, stel je hebt een paard en daar is iets mee maar je kunt de vinger er niet opleggen. Dan kun je me een foto van je paard sturen en daarbij een lijstje (met maximaal) 10 vragen. Ik maak dan verbinding met het paard via de foto en stel het paard de vragen waar jij antwoord op wilt. Alle antwoorden die ik doorkrijg schrijf ik op. Aan het eind van het contact met het paard bel ik je op en geef ik je door wat ik doorgekregen heb. Dit werkt ook zo voor baby’s en kleine kinderen.

Als er contact nodig is met een overledene maak ik ook gebruik van telepathie. Soms zijn er nog vragen aan een overleden ouder of partner of aan een (huis)dier. Mijn werkwijze is dan hetzelfde. Op één of andere manier is telepathisch contact maken met een overleden mens of dier net zo makkelijk als met een mens of dier dat nog in leven is. Ik denk dat dit komt omdat de ziel, het werkelijke van het leven, voort blijft bestaan. Een lichaam sterft, de ziel blijft bestaan.

Paarden

Als je iets wilt weten van je paard dan kan ik contact maken met je paard aan de hand van een foto. Je stuurt me een foto van je paard en maximaal 10 vragen. Ik print de foto uit en ga vervolgens rustig in mijn stoel zitten.  Op het moment dat ik naar de foto kijk, ontstaat er contact en komt er informatie bij me binnen over je paard. In eerste instantie voel ik hoe je paard zich voelt. Vaak gebeurt het dat ik al spontaan informatie binnenkrijg over je paard. Alles wat ik doorkrijg, schrijf ik meteen op. Als de spontante informatiestroom gestopt is, ga ik over tot het stellen van de vragen die ik van je gekregen heb. Ik noteer alle antwoorden en stel indien nodig nog wat extra vragen om een compleet beeld te krijgen van de situatie. Als alle benodigde informatie is binnengekomen, sluit ik het contact met je paard af. Vervolgens neem ik contact met jou op om telefonisch verslag te doen van het contact met je paard. Vaak volgt er een behandeladvies. Ik werk samen met dierenarts, chiropractor, homeopaat en hoefsmid.

Baby’s en kleine kinderen

Als je kindje niet lekker in zijn vel zit dan weet je dat als ouders meteen. De vraag is alleen, wat is er aan de hand en hoe krijg je het opgelost? Telepathie met je kindje kan dan een oplossing zijn. Aan de hand van een foto maak ik contact met je kindje. Ik schrijf alles op wat ik voel, zie en hoor. Daarna volgt een telefoongesprek om verslag te doen van het contact met je kindje. Het is belangrijk je te verplaatsen in de wereld van het kind want kinderen ervaren ‘de wereld’ nu eenmaal heel anders dan volwassenen. Veel kinderen hebben last van fysieke klachten naar aanleiding van de geboorte. Een osteopaat of chiropractor kan dan helpen. Sommige kinderen hebben last van slechte energie in huis. Het huis laten reinigen kan daarbij een wereld van verschil maken. Wat er ook uit het gesprek komt, het brengt altijd beweging richting de oplossing van het probleem.

Overleden mensen of dieren

Soms komt het voor dat je na het overlijden van je paard toch nog vragen voor hem hebt. Of dat je partner is overleden en je zo graag wilt weten hoe het met hem of haar gaat. Telepathisch contact kan daarvoor gebruikt worden. Veel mensen vragen me, hoe kan dat nou, als een paard of mens is overleden, waar komt de informatie dan vandaan? Een goede vraag. Ik denk dat een lichaam overlijdt maar de ziel blijft voortbestaan. Volgens mij komt de term ‘eeuwig leven’ daar ook vandaan. Het contact met een overleden mens of dier moet zeer zorgvuldig gebeuren. De informatie uit het contact laat vaak een onuitwisbare indruk achter bij de nabestaanden. Ik ben dankbaar dat ik mensen in tijden van stress kan helpen contact te hebben met een dierbaar overledene, het zij dier of mens. Het contact maak ik aan de hand van een foto. Hoewel ik over de capaciteit beschik contact te maken met de ziel van overledenen ben ik zeer nuchter en houd ik absoluut niet van zweverig of vaag. Concrete vragen, concrete antwoorden.

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.

Wilt u een afspraak maken?

06-47400260