Telepathie

paranormaal therapie voor mensen en paarden – telepathie – coaching

Telepathie

Telepathie is een vorm van informatieoverdracht waarbij geen gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen. De informatie gaat rechtstreeks van de zender naar de ontvanger. Als je het woord telepathie ontleed dan krijg je ‘tele’, wat afstand betekent en ‘pathie’ wat afkomstig is van het woord empathie en invoelen betekent. Telepathie betekent dus: invoelen op afstand.

Telepathie is een effectieve manier om informatie te krijgen in een situatie waarbij ‘gewoon vragen stellen’ niet werkt. Als je bijvoorbeeld iets wilt weten van je huisdier, je paard of je baby. Er kan zelfs contact gelegd worden met een overleden paard of persoon.

Hoe telepathie precies werkt weet niemand. Met ons menselijk brein proberen we dingen die het brein ver te boven gaan te verklaren en dat is meestal geen succes. Zelf weet ik ook niet hoe het werkt, ik weet alleen dat het werkt. Ik heb weleens het idee dat telepathie een vorm van contact is tussen twee zielen. Waarbij ik in staat ben dat wat mijn ziel ontvangt om te zetten in woorden.

Paarden

Als je iets wilt weten van je paard dan kan ik contact maken met je paard aan de hand van een foto. Je stuurt me een foto van je paard en maximaal 10 vragen. Ik print de foto uit en ga vervolgens rustig in mijn stoel zitten.  Op het moment dat ik naar de foto kijk, ontstaat er contact en komt er informatie bij me binnen over je paard. In eerste instantie voel ik hoe je paard zich voelt. Vaak gebeurt het dat ik al spontaan informatie binnenkrijg over je paard. Alles wat ik doorkrijg, schrijf ik meteen op. Als de spontante informatiestroom gestopt is, ga ik over tot het stellen van de vragen die ik van je gekregen heb. Ik noteer alle antwoorden en stel indien nodig nog wat extra vragen om een compleet beeld te krijgen van de situatie. Als alle benodigde informatie is binnengekomen, sluit ik het contact met je paard af. Vervolgens neem ik contact met jou op om telefonisch verslag te doen van het contact met je paard. Vaak volgt er een behandeladvies. Ik werk samen met dierenarts, chiropractor, homeopaat en hoefsmid.

Baby’s en kleine kinderen

Als je kindje niet lekker in zijn vel zit dan weet je dat als ouders meteen. De vraag is alleen, wat is er aan de hand en hoe krijg je het opgelost? Telepathie met je kindje kan dan een oplossing zijn. Aan de hand van een foto maak ik contact met je kindje. Ik schrijf alles op wat ik voel, zie en hoor. Daarna volgt een telefoongesprek om verslag te doen van het contact met je kindje. Het is belangrijk je te verplaatsen in de wereld van het kind want kinderen ervaren ‘de wereld’ nu eenmaal heel anders dan volwassenen. Veel kinderen hebben last van fysieke klachten naar aanleiding van de geboorte. Een osteopaat of chiropractor kan dan helpen. Sommige kinderen hebben last van slechte energie in huis. Het huis laten reinigen kan daarbij een wereld van verschil maken. Wat er ook uit het gesprek komt, het brengt altijd beweging richting de oplossing van het probleem.

Overleden mensen of dieren

Soms komt het voor dat je na het overlijden van je paard toch nog vragen voor hem hebt. Of dat je partner is overleden en je zo graag wilt weten hoe het met hem of haar gaat. Telepathisch contact kan daarvoor gebruikt worden. Veel mensen vragen me, hoe kan dat nou, als een paard of mens is overleden, waar komt de informatie dan vandaan? Een goede vraag. Ik denk dat een lichaam overlijdt maar de ziel blijft voortbestaan. Volgens mij komt de term ‘eeuwig leven’ daar ook vandaan. Het contact met een overleden mens of dier moet zeer zorgvuldig gebeuren. De informatie uit het contact laat vaak een onuitwisbare indruk achter bij de nabestaanden. Ik ben dankbaar dat ik mensen in tijden van stress kan helpen contact te hebben met een dierbaar overledene, het zij dier of mens. Het contact maak ik aan de hand van een foto. Hoewel ik over de capaciteit beschik contact te maken met de ziel van overledenen ben ik zeer nuchter en houd ik absoluut niet van zweverig of vaag. Concrete vragen, concrete antwoorden.

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden: www.blijpaard.com. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.

Wil je een afspraak maken?

06-47400260