Over Roos

paranormaal therapie voor mensen en paarden – telepathie – coaching

Over Roos

Mijn paranormale begaafdheid was al vroeg in mijn leven zichtbaar. Op 2-jarige leeftijd vertelde ik mijn moeder dat ze pijn in haar hoofd had. Het voelen wat anderen voelen is altijd gebleven. Ik kon als kind maar wat lastig omgaan met mijn gevoeligheid. Vaak was ik overprikkeld en kwaad en heel vaak was ik ziek. Na jarenlang zoeken heb ik een gezonde balans gevonden in mijn leven. Ik weet hoeveel ik kan doen en wanneer ik beter gas terug kan nemen.

In 2003 ben ik mijn eigen praktijk begonnen voor het behandelen van mensen en paarden. In 2010 ben ik begonnen aan een 4-jarige HBO-opleiding tot erkend paranormaal therapeut. In juni 2014 ben ik afgestudeerd. Mijn scriptie met als onderwerp paranormaal therapie voor paarden is op verzoek te krijgen.

Het behandelen van mensen en paarden is mijn absolute passie. Ik kan echt niets leukers bedenken dan dat. Privé geniet ik enorm van mijn vriend en van onze kinderen. Als ik tijd over heb dan ben ik heel erg graag bij mijn paard Poca. Poca en ik doen samen Parelli Natual Horsemanship en hebben daar heel erg veel plezier in.

Roos is

  • paranormaal therapeut sinds 2003
  • HBO gediplomeerd – diploma HJBC
  • aangesloten bij beroepsvereniging VVET
  • geregistreerd bij het RBCZ
  • aangesloten bij Quasir, expertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen
  • in het bezit van een EHBO-diploma.

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden: www.blijpaard.com. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.