Referenties

paranormaal therapie voor mensen en paarden – telepathie – coaching

Ik Ken Roos al jaren als een zeer integer en liefdevol persoon voor paard en mens. Ze is de enige die ik telepathisch met mijn paarden laat communiceren en energetisch laat behandelen. Haar nuchterheid en kennis van zaken is heel verhelderend. Ik heb ook zelf coaching en healings traject gedaan. Was heel fijn. Dank je wel lieve Roos voor al je hulp..🙏❤️.

Wendy de Meij

Behalve mijn paard, behandelde Roos ook mij. Ik had rugklachten en pijn aan mijn vingergewrichten en polsen. Rechts was het zo erg dat ik geen dekseltje meer van een potje kreeg. Na de behandeling voelde ik me zoveel beter. Ik had geen rugpijn meer en de pijn in mijn handen was volledig weg, ook rechts. Ik kon er weer van alles mee doen. Nu zes weken later heb ik rechts nog steeds geen pijn en kan ik alles doen. Dank lieve Roos.

Swanny Fraanje

Geweldig! Ik heb Roos haar hulp ingeroepen toen mijn paard Perle, somber werd, slecht ging lopen en mij telkens beet als ik haar ergens aanraakte of haar dek af wilde doen. Haar veulen was 2 al weken weg. Daarvoor waren ze overdag gescheiden geweest. Ik had haar voorbereid op de scheiding, dacht ik. Roos behandelde haar en vertelde dat ze in haar rechterachterbeen pijn had en ook op haar linker schouder. Was ze gevallen of zo? Toen vertelde ze dat Perle dacht dat haar veulen weg en dood was. Perle was overbeschermend geweest naar haar veulen. Haar 2e veulen was overleden na een vroeggeboorte. Roos ging verder met de behandeling en communicatie met Perle. Ik kon op een moment de ontspanning zien gebeuren, als een diepe loslatende zucht. Na de behandeling zocht Perle contact met mij, kon ik haar weer aanraken en het opdoen van de deken was geen enkel probleem meer. De chiropractor kwam 2 weken later de kwetsuren tegen op de door Roos aangeven plaatsen. Nu 6 weken later, merk ik hoe ontspannen ze is en tevreden. Dank liever Roos. Je verricht wonderen in mijn ogen.

Swanny Fraanje

Afgelopen zaterdag kennis gemaakt met Roos en meteen een goed gevoel bij haar en woensdag is Roos voor mijn paard geweest. Grappig om te zien hoe duidelijk hij aangaf wat oke was en wat niet, nog even afwachten hoe hij er verder mee omgaat. Hij vond het wel prettig om een behandeling te krijgen en ik heb er ook een goed gevoel bij. Wordt vervolgd. Sandra Dijkman

Sandra Dijkman

Nadat ik afscheid had genomen van mijn Bink, zat ik nog met een aantal vragen. Roos heeft voor mij contact gelegd, en mij op die manier rust gegeven! Het is nu bijna vier maanden terug. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan Bink denk, maar de antwoorden die ik kreeg van Roos zorgen voor een liefdevol en zeer waardevolle achtergrond 💖 mijn dank is groot Roos 🙏🏻🐾💖

Wilma

Bink

Ik heb Roos via mijn dochter leren kennen en ik ben een aantal keren door haar behandeld. Iedere keer dat ik bij haar vandaan kwam voelde ik mij weer heel blij en sterk. Ik denk er nog steeds met dankbaarheid aan terug.

Ilse Bakker

Sr. Clinical Operations Assistant

Lieve Roos, Dankje voor je oprechtheid en eerlijkheid. Ik ben erg blij met jou en jouw wijze van werken jij gaat meteen naar de kern daar hou ik van. Je humor werkt voor mij ook helend. Dankje Roos dat jij er bent.

Kees Zandbergen

Roos zet je aan het denken en in mijn geval hoe diep sommige denkbeelden onbewust geworteld zijn. Als je een situatie wilt veranderen kun je met je gedachten veel doen. Bedankt voor je inzichten en meedenken. Super!

Anita

Ik heb erg genoten van de workshop Healing voor thuis afgelopen zaterdag, vooral omdat jij, Roos, een heel gewoon mens bent en je alle aandacht voor ons had. Wat je gaf en vertelde was zeer praktisch en het helpt mij om nog meer op mijn gevoel te vertrouwen. Fijn ook de bevestiging dat ik goed bezig ben. Dank je wel, het is erg fijn om te weten dat mensen zoals jij op deze prachtige planeet aarde bestaan.

Janette Vooren

Wat heb je ons ontzettend geholpen. Onze kinderen hebben al jaren slaapproblemen en we hadden daadwerkelijk alles al geprobeerd. Roos heeft er met haar bijzondere gave voor gezorgd dat onze kinderen weer slapen. Maar ook dat ik zelf weer het vertrouwen heb gekregen dat er oplossingen zijn. Zo dankbaar voor alles wat je doet voor ons gezin en voor het lieve warme mens dat je bent. Onze engel 🙂

Hanneke van Dal

Afgelopen zaterdag heb ik workshop "Healing voor thuis" mogen bijwonen. Ik was nieuwsgierig en hongerig tegelijk. Er was geen tijdsdruk. Roos heeft me gelaten in mijn zijn. Roos had, ondanks dat ze niet helemaal fit was, oog en energie voor ieder afzonderlijk en persoonlijk. Lieve Roos je bent een mooi mens. Ik ben dankbaar. (En nog steeds hongerig)

Anneke van Son

Na alle reguliere middeltjes en manieren te hebben geprobeerd om van het roken af te komen belde ik Roos. Zij kon er wel wat mee zei ze... en niks was minder waar. De sigaretten liet ik samen met mijn verslaving bij haar achter. Roos helpt me naar een betere versie van mezelf en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Mona van der Maat

Jij hebt me zoveel geleerd. Ik ben heel dankbaar voor alles wat je doet, het lieve mens dat je bent en al je bijzondere gave waarmee je ons zo helpt. Lieve Roos, je bent geweldig!

Suus Spyker

Ik ben Roos dankbaar voor alle leermomenten die zij mij gegeven heeft en niet alleen op paardengebied maar ook in mijn zoektocht naar mijn eigen ik.

Dana Koenders

Erg dankbaar ben ik dat ik Roos heb mogen ontmoeten. Ze is goudeerlijk en zo puur! Ik ben een vrijer en wijzer mens geworden dankzij de gesprekken en healings met Roos.

Sabrina Dronkers

Roos is een geweldig fijn mens. Ze heeft mij heel erg geholpen, en helpt nog steeds, als ik er niet uit kom in de wereld van vandaag.

Anne Hendriksen

Roos is een heel fijn oprecht en liefdevol persoon die iedereen zo goed mogelijk wil helpen en dat ook zeker kan. Dikke aanrader dus!

Martine van der Does

Alleen maar heel erg goede ervaringen met Roos, zowel voor mezelf als voor mijn paarden. Super! Absoluut aan te raden!

Hanne Dupas

Fritz is frisser en voorwaartser en lijkt echt meer plezier in het bewegen te hebben, top!

Karianne van Ruth

Roos is echt een kadoootje 🙂 Elke keer weer word ik intens blij als ik haar spreek, omdat ze mij de mogelijkheid geeft te ervaren wat ik, zonder haar hulp, niet altijd kan waarnemen. Ik ben haar dan ook erg dankbaar voor de brug die ze weet te slaan tussen mijn paard en mij. Daarnaast vind ik haar gewoon een onwijs mooi mens 🙂

Maaike Remmerswaal

Heel bijzondere ervaring waar ik heel veel aan gehad heb! Bedankt Roos xx!

Leny Koopmans – Van der Bent

Ik vind dat Roos ongelooflijke kwaliteiten heeft. Heel bijzonder wat Roos kan waarnemen en hoe ze mens (en dier) helpt. Mijn paarden en ik zijn haar heel dankbaar voor alle healings. Dank je Roos.

Ineke van Rijsinge

Roos heeft een onwijs fijne persoonlijkheid en is goed in wat ze doet. Zowel mijn paard als ik hebben al meerdere keren baat bij haar talenten gehad!

Rianne Dekker

Zo fijn, de manier waarop ze werkt, zo herkenbaar ook wat eruit naar voren komt. Geweldig Roos, dank je wel.

Ali de Jong-Bremer

Wat heeft Roos veel kunnen betekenen voor onze pony en dochter! Als je ze nu ziet .... ze zijn echt een team geworden! Roos staat met beide benen op de grond; geen zweverig gedoe en duidelijk. Lieve Roos, bedankt voor je positieve energie!

Nelleke Phoelich

Gewoon in 1 woord TOP ! Echte aanrader. Heerlijk mens. Rete goed in haar werk. Ik hou van haar.

Ellemieke Fransen

Heb Roos leren kennen doordat ik ze voor mijn paarden heb gevraagd, dat was zo goed bevallen dat ik zelf ook een keer naar haar praktijk ben gegaan. Ze is heel positief, down to earth en echt een gevoelsmens! Super fijne persoonlijkheid, de paarden en ik hebben er veel baat bij gehad!

Hilde Sanders

Super bedankt voor je goeie hulp en inzichten Roos!!

Symone Ottenvangers

Ik kan er eigenlijk kort en krachtig over zijn. Super ervaring mee. Zowel voor mijzelf als voor mijn paard. Roos bedankt.

Marjon Stevens

Heel fijn wat Roos voor mij en mijn paard heeft kunnen doen. Top!

Elly Verstegen

Geef jouw referentie