Paranormaal therapie voor paarden

paranormaal therapie voor mensen en paarden – telepathie – coaching

Paranormaal therapie paarden

Paarden zijn fascinerende wezens. Ze zijn sterk en gevoelig gelijkertijd. Paarden hebben aan de ene kant een enorm hoge aaibaarheidsfactor en aan de andere kant boezemen ze mensen angst in. De combinatie van kracht en zachtheid maakt dat paarden een enorm grote aantrekkingskracht hebben op mensen.

De meeste paardeneigenaren die ik ken zijn dol op hun paard. Ze doen er werkelijk alles aan om goed voor hun paard te zorgen. Ondanks al deze goede zorgen worden paarden soms ziek. Een ziek paard is een grote zorg voor de eigenaar. Als eigenaar wil je je geliefde paard immers zo snel mogelijk weer beter zien. In veel gevallen weet de dierenarts uitstekend raad en is het paard zo weer gezond. Maar wat nou als de dierenarts het niet weet? Wat kun je nog voor je paard doen als iedereen met verstand van zaken geholpen heeft en je paard nog steeds ziek is?

Paranormaal therapie, ook wel healing genoemd, is een effectieve manier om je paard te helpen weer goed in zijn vel te komen zitten.

Onbalans

Als je paard ziek is, probeer je hem zo snel mogelijk weer beter te krijgen. Zolang het duidelijk is wat je paard mankeert, is het krijgen van adequate hulp redelijk eenvoudig. Als het niet zo duidelijk is waar je paard last van heeft, kan healing een effectieve manier zijn om je paard te helpen weer goed in zijn vel te komen.

Paarden kunnen ziek worden van dingen die niet voor het menselijk oog waarneembaar zijn. De straling van een schrikdraadapparaat bijvoorbeeld kan een bijzonder negatief effect hebben op de gezondheid van een paard.

Een paard bestaat uit energie. Een paardenlichaam bestaat uit compacte energie en om het paard heen bevindt zich een energieveld wat ook wel een aura genoemd wordt. De energie van een paard wordt continu beïnvloed, zowel door wat er om het paard heen gebeurt als wat het paard binnen krijgt. Wanneer een negatieve invloed te lang aanhoudt, raakt het paard uit balans en wordt het ziek.

Bij een ziek paard is het energieveld van het paard verstoord. Met healing wordt het energieveld van het paard weer in balans gebracht zodat het paard weer lekker in zijn vel komt te zitten. Wanneer de oorzaak van het probleem echter niet verholpen wordt, zal de onbalans weer terugkomen. Bij een healing is het dus niet alleen van belang om het paard weer in balans te krijgen maar ook om de oorzaak van de onbalans te achterhalen.

Healing

Om een ziek paard weer gezond te krijgen, zijn er twee dingen van belang. Het eerste is het herstellen van de verstoorde balans van het energieveld van het paard. Zolang er geen balans is in de energie kan het paard niet goed functioneren. Het tweede is het achterhalen en waar mogelijk wegnemen van de oorzaak van de onbalans. Wanneer de eigenaar van het paard heel veel stress heeft en met die stress bij het paard komt, heeft dit invloed op de gezondheid van het paard. Als het paard weer in balans gebracht wordt maar er verandert niets aan de situatie van de eigenaar zal het paard in korte tijd weer ziek worden.

Het herstellen van de energiebalans van het paard doe ik door mijn handen op het paard te leggen. Uit mijn handen stroomt energie die de energie van het paard beïnvloed. Wanneer een paard te weinig energie heeft, vullen mijn handen het te kort aan. Wanneer er een blokkade in de energie is, lossen mijn handen de blokkade op zodat de energie weer vrij kan stromen. Wanneer een paard lange tijd medicijnen heeft gekregen, kan dit een negatief effect hebben op de lever. Als ik mijn handen op de lever van een paard leg, wordt de lever gestimuleerd weer vol enthousiasme zijn werk te gaan doen. De vermoeide levercellen worden weer vitaler en kunnen hun werk beter doen.

Het achterhalen van de oorzaak van het ziekmakende probleem is belangrijk om herhaling van de ziekte te voorkomen. Tijdens de behandeling van een paard ontstaat er een sterke verbinding tussen het paard en mezelf. Ik kan in mijn lichaam voelen wat het paard in zijn lichaam voelt. Zo kan ik de fysieke oorzaak van het ziek zijn van het paard voelen. Een paard kan mij ook beelden laten zien die duidelijkheid verschaffen over het probleem. Als ik mijn handen op de rug van het paard heb liggen en het paard toont mij een plaatje van zijn zadel, dan kan ik er vanuit gaan dat het rugprobleem veroorzaakt wordt door het zadel.
De positie van mijn handen tijdens een behandeling wordt bepaald door het paard. Na een eerste kennismaking met het paard, laat het paard mij voelen waar hij wil dat ik mijn handen op zijn lichaam leg. Voel ik bijvoorbeeld hele vermoeide nieren, dan begrijp ik dat ik mijn handen op de nieren van het paard moet leggen.

Tijdens de behandeling van het paard is er een verbinding tussen mij en het paard wat mij in staat stelt informatie van het paard te krijgen. Deze verbinding wordt wel telepathie genoemd.

Telepathie

Tijdens behandelingen van paarden maak ik veel gebruik van telepathie. Als de eigenaar van het paard een bepaalde vraag heeft dan stel ik die vraag aan het paard en geef ik het antwoord van het paard door aan de eigenaar. Als ik zelf iets voel bij het paard wat ik niet plaatsen kan dan vraag ik het paard om opheldering. Ik kan deze vorm van communicatie ook gebruiken om informatie van de eigenaar over te brengen naar het paard. In de meeste gevallen is dat echter helemaal niet nodig omdat het paard haarscherp aanvoelt wat de eigenaar wil of bedoelt.

Wat verwarrend kan zijn voor een paard is als de eigenaar het ene vraagt terwijl hij het andere bedoelt. Stel dat je instructeur zegt dat je aan moet galopperen terwijl je dat eigenlijk niet durft omdat je paard vandaag wat druk is. Dan vraag je je paard in galop te gaan terwijl je in je hart hoopt dat hij in draf blijft. Zulke tegenstrijdige signalen zijn erg verwarrend voor een paard. Het is daarom van groot belang dat je ontspannen bent voor je naar je paard gaat zodat je zeker weet dat je eerlijk naar je paard kunt zijn. Want zelfs al wil je geen gebruik maken van telepathie je paard vangt je signalen toch op.

Roos van Kappel

Roos is paranormaal therapeut voor mensen en paarden. Ze is gespecialiseerd in telepathie en tevens een bevlogen levenscoach. Naast haar werk als therapeut en coach helpt Roos mensen met paarden: www.blijpaard.com. Roos ziet haar werk als haar grootste hobby en werkt vol overgave en passie. Roos haar missie: de wereld een betere plek maken voor mensen en paarden.